alcudiaradio.jpg

Alcúdia Ràdio és la ràdio municipal d'Alcúdia que es posà en marxa el 26 de maig de 1991, arribant fins i tot a la ciutat d'Inca. L'emissora s'encarregà a "Radiogestió" el muntatge i la posada en marxa de l'emissora però a hores d'ara, els treballadors són els funcionaris del Consistori. Per a gestionar l'emissora es creà l'Organisme Autònom de Ràdio

Comença les seves emissions el dia de les eleccions municipals de 1991, enmig d'una gran polèmica, ja que l'oposició acusà al govern municipal de voler fer un mitjà de caire electoralista. però, una vegada engegat el projecte, sembla que les diferents forces polítiques del consistori han acceptat el funcionament de la mateixa.

programaciosetmanalalcudiaradio.jpg
Programació setmanal 2012-2013
A part d'aquesta programació fixa, l'emissora s'adapta a les necessitats de la població en cas de les festes, per exemple, o també en el cas que algun col·lectiu necessiti l'emissora, com les escoles. També retransmet els plenaris de l'Ajuntament.

Manté una programació estable de dilluns a dissabte, amb un magazine d'entreteniment i dos informatius diaris a les 10:30 hores i a les 20 hores, a més de diferents bolletins informatius. També retransmet els plenaris de l'Ajuntament. En total l'emissora emet unes 30 hores de programació pròpia i en llengua catalana.
RPPBibliografia

  • DELGADO REINA, Matilde (1996): Història de la Ràdio a Mallorca (1933-1994). Palma: El tall Editorial. Pàg. 124-125
  • www.alcudiaradio.com

Categories

Ràdio d'àmbit local Ràdio en català