A Dios
Gènere
Premsa d'entitats
Idioma
Castellà
Àmbit de distribució
Andratx
Periodicitat
Mensual
Editat
Parròquia d'Andratx
Primer número
5 d'octubre de 1961
Seu social
Parròquia d'Andratx
Suport
Paper
Darrer número
16 d'abril de 1962

A Dios va ser una publicació mensual de la parròquia d'Andratx editada entre 1961 i 1962 amb un total de quatre números.

Format i estructura

La publicació presentava una format de quatre pàgines fins el desembre de 1961 i de sis fins l'abril de 1962. Les dimensions eren de 27,8 x 22cm. Les planes eren a dues o tres columnes de 24 x 18 cm i 24 x 5,5 cm respectivament.

Hi apareixien fotos en blanc i negre a la portada i a l'interior. Les seccions més habituals eren Nuestros jóvenes colaboran, Detalles, Chistes, Pare entender i Rincón sobre cine.

La subscripció valia 35 ptes l'any.

S'imprimia a ALFA del carrer de Zavellà, 17, de Plama

Redacció

El principal responsable de la publicació era el llavors vicari de la parròquia d'Andratx Agustí Serra. També hi col·laboraven G. Jofre, C. de Padra, Gabriel Ensenyat, Gabriel Pujol, Florencio Camps, Pere Orpí Ferrer i Sebastià Gelabert

Continguts

La temàtica dels textos i les il·lustracions és eminentment religiós. El propòsit de la publicació és donar als joves per exposar els es criteris a favor el bé. També s'hi incloïen informacions sobre Andratx.

Alguns articles destacats són El día del Domund en Andraitx, La verdad sobre hostelería, Conferencias semanales para la Juventud i Programa de Noche Buena.

Distribució

El principal àmbit de distribució era el municipi d'Andratx.

Significació històrica

La publicació pot servir per conèixer les activitats entorn de la Parròquia d'Andratx a començament de la dècada dels seixanta.

El fons complet es pot consultar a l'hemeroteca de la Biblioteca Pública de Mallorca. Els números del 20 de desembre de 1961 i de 16 d'abril de 1962 també es poden trobar a la biblioteca de la Fundació Bartomeu March.

GMA
Categories

Premsa local Premsa en castellà Premsa d'entitats Premsa del segle XX